Om mig

Hvem er jeg?

Alting sker af en grund. Jeg hedder Lene Peugeot og er født i 1962. Oprindelig er jeg uddannet tjener og har arbejdet i restaurationsbranchen siden 1981. Et job der slider hårdt på kroppen, så jeg har prøvet næsten alle former for behandlinger og massage. Da jeg er et meget nysgerrigt menneske, fik jeg lyst til at lære mere om de alternative behandlingsmetoder, da jeg jo kunne mærke på min egen krop, hvor godt meget af det virkede.

Jeg er født i 1962 og har siden 1980 levet meget lykkeligt med Rene. Vi har ingen børn, men en meget glad og livlig hund ved navn Fie, som er halv foxterrier og halv dansk/svensk gårdhund. Hende vil du møde, når du kommer til behandling her i Amaliegade 5 i Aarhus.

Som type er jeg en meget glad, udadvendt og positiv person. Jeg tror på, at vi alle ønsker at havde et godt liv, men nogle gange behøver vi et blidt skub i den rigtige retning.

Jeg holder selv meget af massage, Kranio-Sakral terapi, lymfedrænage, zoneterapi og mange andre former for behandlinger og elsker at prøve noget nyt. Når jeg er på messer, kalder mine veninder mig “briksrytter”, fordi jeg bare skal prøve det hele. Jeg modtager selv jævnligt behandlinger med gode resultater.

Daglig meditation og mindfulness betyder meget for mig, og jeg kan mærke, at jo klogere jeg bliver på mig selv, des bedre bliver jeg til at behandle andre.
Livsnyder kan man også godt kalde mig. Jeg elsker gode vine – især fra Bourgogne, og mit ægteskab med en halv franskmand har nok gjort mig lidt frankofil.

God kvalitet er i højsædet, især når det kommer til mad, vine og kaffe. Jeg prøver dog samtidig at leve så sundt som muligt og er miljøbevidst med tanke på de kommende generationer.

Naturen er vigtig for mig med alle dens farver, dufte og indtryk. Jeg elsker at møde nye mennesker og høre om deres liv og erfaringer.

Jeg tror på, at vi altid kan lære noget nyt, og at vi aldrig bliver for gamle til det. Det er kun mig, der kan ændre mit liv. Ingen kan gøre det for mig.

Livet handler om at leve i NUET, glæde sig til FREMTIDEN & lære af FORTIDEN.

Jeg glæder mig til at møde dig og behandle DIG.

HER FÅR DU DEN OPTIMALE BEHANDLING, FOR DET ER DIN TID OG DIG DER ER I FOKUS.

Jeg har arbejdet som alternativ behandler siden 2007 – og nydt hvert sekund. Jeg har uddannet mig inden for flere forskellige behandlingsformer, som jeg kombinerer, så de passer til lige netop dig, din problemstilling og dine behov. Af samme grund tager jeg samme timepris for alle behandlinger, da det giver mig friheden til at sammensætte den bedst mulige behandling for dig.
Inden din behandling taler vi om, hvilken form for behandling du ønsker og har brug for, og jeg kombinerer behandlingsmetoden efter det.
Selve behandlingen varer altid 60 minutter. Snak samt af- og påklædning betaler du ikke for.

Det lyder måske naivt, men jeg ønsker af ærligt hjerte at hjælpe andre og at gøre en forskel.

Alting sker af en grund tror jeg, da du nu er landet på min hjemmeside, er det nok fordi du trænger til at passe lidt bedre på dig selv og fordi du fortjener det.

P.S.: Du skal kunne tåle hund, hvis din behandling foregår hos mig i Amaliegade 5 i Aarhus.

Bedste hilsner fra Lene

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.