CHI-maskinen

Behandling med Chi-maskinen før din behandling på briksen løsner dine muskler op, hvilket gør at din krop kan opnå en langt bedre udnyttelse af den fulde behandling.
Du vil når maskinen stopper føle en fantastisk energi i hele kroppen.

Chi-maskinen kan give dig:

  • Mere energi i dagligdagen
  • Dybere og bedre søvn
  • Forbedret imunforsvar
  • Behandling af lymfødemer
  • Forbedret blodcirkulation

Chi Maskinens oprindelse

Den japanske læge, Dr.Inoue Shizuo, producerede i starten af 90’erne den første Chi Maskine sammen med en række ingeniører. Han var gennem 38 års forskning i kroppens iltoptagelse nået frem til, at det der holder sygdom og skavanker på afstand, er kroppens evne til at optage ilt. Ved studier af bl.a. guldfisk kom han frem til, at den optimale iltoptagelse opnås, når kroppen bliver bevæget på samme måde, som en guldfisk svømmer i vandet. Her bevæges hele kroppen i lette sving fra start til slut. Denne bevægelse af kroppen kan også frembringes ved hjælp af en Chi Maskine. Personen lægger anklerne på “slideren” og maskinen frembringer svingbevægelsen, samtidig med at personen slapper helt af. Iltoptagelsen bedres og åndedrættet bliver dybere efter endt Chi massage (energi-massage).

Svingbevægelserne masserer rygmusklerne og rygsøjlen, blodforsyningen øges i musklerne og affaldsstofferne transporteres væk af den øgede blodgennemstrømning, hvorved smerter i rygmusklerne kan formindskes eller forsvinder.

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.