Bindevævsmassage med cupping i Århus

Om bindevævet Århus

Bindevævet fungerer som depot for affaldsstoffer, væske- og fedtophobninger. Når disse ikke udrenses naturligt, opleves det som fedtophobninger, ødemer, hovedpine, dårlig fordøjelse, muskel- og ledsmerter, myoser mm.

Bindevævsmassage virker udrensende, blødgørende og fjerner affaldsstoffer.
Metoden er en ældgammel (5000 år) behandlingsmetode fra Kina, som er videreudviklet af polskfødte Irena Litwicka, som jeg har taget min uddannelse hos.

Bindevævsmassage med “cupping”

Til behandlingen anvendes kopper i silicone, som ved hjælp af vakuum – undertryk – øger blodgennemstrømningen og iltningen i kroppen, som derved udrenses.

Man mener, at bindevævet virker som depot for fedt bundet til negative følelser, hormonale ubalancer, samt affald fra stofskiftet enten på grund af forkert kost, for lidt motion eller følelsesmæssige oplevelser eller spændinger, som ikke er blevet bearbejdet rettidig.

Cupping massage fjerner effektivt langt de fleste typer af muskelspændinger og -smerter. Behandlingen har på længere sigt også en positiv effekt på behandling af cellulite (appelsinhud) og uhensigtsmæssige fedtdepoter.

Kontakt mig her, og få mere info.

Cupping massage

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.